July 23, 2024

Here is some Rob Thomas Trivia to celebrate his 52nd Birthday!

Happy Birthday to Matchbox 20 lead singer, Rob Thomas, who turns 52 today. His voice and that band has been in my life since their first album and they’re certainly in the soundtrack of my life.

Here we go!

1. Rob can be seen driving in a car with an animated dog in this music video.

Answer: Unwell

2. The Matchbox 20 song “Rest Stop” according to Thomas takes place between Orlando, Florida and this city that hosts the biggest race in NASCAR.

Answer: Daytona Beach or Daytona 500 would also be acceptable.

Buy a new Robot Vacuum for your floors on Amazon HERE

3. Thomas had an out of the blue cameo with legendary comedian, Sinbad, in this sitcom that take place in the “City of Brotherly Love”

Answer: “It’s Always Sunny in Philadelphia”

4. Rob Thomas’ solo album featured the hit explaining how this part of your body would break.

Answer: This is how a heart breaks

5. One of Matchbox 20’s albums is actually also a direction. Name the album I’m talking about.

Answer: North

Buy a new Apple Watch on Amazon HERE

6. Finish these Matchbox 20 Lyrics “Well I, believe, it all, is coming to an end. Oh well, I guess, we’re gonna pretend,”

Answer: “Let’s see how far we’ve come”

7. Thomas sang vocals on one of this legendary guitarist’s biggest hits titled “Smooth”

Answer: Santana

8. Rob Thomas went to Lake Brantley High School in the greater Orlando area, who’s mascot shares it’s name with this team that won multiple SuperBowls with Tom Brady and Bill Belichick

Answer: The Patriots

Time for some new Airpods Buy some on Amazon HERE

9. Thomas was an Army brat born in this European country that is home to Landstuhl Medical Center

Answer: Germany

10. According to this Matchbox 20 song, if it’s this time then you much be lonely

Answer: 3AM

How did you do? Let me know in the comments.

And if you use this trivia for your own events or materials, please consider helping the blog below, or linking to my site. Thank you!





As an Amazon Affiliate, I earn from qualifying purchases


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *