Let’s do some Billy Zane trivia to celebrate the actor’s birthday!

Can you believe Billy Zane is 58? Dude has been in the business for so long and has been a part of so many great projects.

Let’s do some Billy Zane trivia to celebrate his life and work!

1) Starting with an easy one, Billy Zane played the jealous villain in this 1997 James Cameron epic that also starred Leonardo Dicaprio and Kate Winslet

Answer: Titanic

2) Zane played this super hero in this 90s movie that also starred the late Treat Williams, and the original “Buffy The Vampire Slayer” Kristy Swanson.

Answer: The Phantom

Buy a comfy new gaming chair on Amazon HERE

3) More recently Zane had a cameo in this Amazon Prime Super Hero show that features “Homelander” “A-Train” and “The Deep”

Answer: The Boys

4) Billy starred in a music video with this “Complicated” pop punk icon for her song “Rock and Roll”

Answer: Avril Lavigne

5) Zane was a part of this Ben Stiller and Luke Wilson fashion-comedy film?

Answer: Zoolander

6) Billy Zane actually had a stint on this WB show about three sisters and their magical adventures

Answer: Charmed

Buy a new Apple Watch on Amazon HERE

7) Billy worked on “Samantha Who?” the short lived but popular series that starred this “Married with Children” actress.

Answer: Christina Applegate

8) Zane played in “Demon Knight” which was a theatrical version of this 90s horror show that aired on HBO.

Answer: Tales from the Crypt

9) Billy had a part in “Poetic Justice” which starred Janet Jackson and this late great “California Love” rapper.

Answer: Tupac Shakur

Time for some new Airpods Buy some on Amazon HERE

10) Finally, Zane played in this early 90s western epic which starred Kurt Russell, Val Kilmer, and Bill Paxton.

Answer: Tombstone

How did you do? Let me know in the comments!

Happy Birthday Billy Zane!!!

And if you’d like to support the blog, you can below. Thank you!

As an Amazon Affiliate, I earn from qualifying purchases


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *