Happy Birthday, Sean Astin! Let’s do some Trivia!

Sean Astin has had a long and successful career full of blockbusters and projects we’ll be talking about for the rest of our lifetimes. Today, he turns 53 and I thought we should do some trivia to celebrate his birthday!

Here we go!

1) Astin starred in this 80s adventure film featuring this young group that quote “Never says die”

Answer: The Goonies

2) Astin shared the screen with another long time successful actor who has recently starred in big comic book movies playing Cable and Thanos

Answer: Josh Brolin

Time for some new Airpods Buy some on Amazon HERE

3) Sean would star with Brendan Fraser in this 90s comedy about a rad, thawed out caveman in California.

Answer: Encino Man

4) And Sean would star in the football classic “Rudy” which is still loved to this day. In which school does the story take place?

Answer: Notre Dame

5) One of Astin’s biggest roles is of course in the “Lord of the Rings” movies with this actor who plays his dear friend “Mr. Frodo”

Answer: Elijah Wood

Buy a new programmable coffee maker on Amazon HERE

6) During the Lord of the Rings trilogy, Astin’s Sam meets this ring obsessed, mini-monster who loves his “Precious”

Answer: Gollum (Smeagol could also be accepted)

7) The sub title or secondary title to the first Lord of the Rings film is the “Fellowship of the ring”. Name any of the two other secondary titles.

Answer: The Two Towers or Return of the King

8) Sean shares the screen in this Adam Sandler film that features a Drew Barrymore character who loses her memory every day.

Answer: 50 First Dates

Buy a Universal Travel Adapter on Amazon HERE

9) Astin would reunite with Sandler on “Click” which also stars this “Underworld” and “Pearl Harbor” actress.

Answer: Kate Beckinsale

10) Sean Astin’s mom was actually another legendary actor who had a long career. What was her name?

Answer: Patty Duke

How did you do?

Do you have a favorite Sean Astin project?

Let me know in the comments!

And if you’d like to support the blog, you can below. Thank you!

As an Amazon Affiliate, I earn from qualifying purchases


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *