July 24, 2024

Movie Trivia: Real sports teams featured in films

Most of us love sports films. At least I think you do if you clicked on this article. But what makes sports movies better is if you can get real teams to portray their story on the big screen.

These movies were able to do just that. Let’s do some trivia.

1) This Major League Baseball team was managed by a young boy in “Little Big League”

Answer: The Minnesota Twins

2) In “Rookie Of The Year” this team gets a kid that can throw a baseball at super speeds after an accident.

Answer: The Chicago Cubs

Its time for a new laptop. Buy one on Amazon HERE

3) In “Major League” we all know about the Cleveland Indians and their wild team of misfits. Which real team did they beat in the final game of the movie?

Answer: The New York Yankees

4) It was only a matter of time after “The Mighty Ducks” that the NHL put a team in this city named the Ducks

Answer: Anaheim

5) Moneyball tells the story of Billy Beane, who turns this Major League Baseball team into a success story

Answer: The Oakland Athletics

6) Mark Wahlberg plays Vince Papale in “Invincible” where he plays for this NFL team.

Answer: The Philadelphia Eagles

Buy a Universal Travel Adapter on Amazon HERE

7) In “Glory Road” Josh Lucas leads his team against this College Basketball powerhouse in the final game

Answer: The Kentucky Wildcats

8) In Blue Chips, Nick Nolte leads Shaquille O’Neal and company against this College Basketball team coached by Bobby Knight..

Answer: The Indiana Hoosiers

Buy a new Apple Watch on Amazon HERE

9) In “The Scout” Brendan Fraser ends up on this heralded Major League Baseball team with the help of Albert Brooks

Answer: The New York Yankees

10) In Space Jam, Michael Jordan is playing minor league baseball for this organization before aliens steal the abilities of his former NBA colleagues.

Answer: The Chicago Whitesox

How did you do? Let me know in the comments!

Friends: If you decide to use this trivia for your events, please read my story HERE and consider helping out below. Thank you.


As an Amazon Affliate, I earn from qualifying purchases

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *