July 24, 2024

Trivia: Movies And Their Music Vol I.

We love movies. We love music. And few things are better than when the two come together for an awesome soundtrack or score.

This trivia quiz involves both music in the movie and marketing. This means the answer doesn’t actually have to play in the film but could have also been in the commercials.

Here we go!

1) Celine Dion had the world belting out “My Heart Will Go On” from this film starring Leonardo DiCaprio and Kate Winslet.

Answer: Titanic

2) This classic rocker sung “Everything I do” (I do it for you) for Robin Hood: Prince Of Thieves

Answer: Bryan Adams

3) This Guns and Roses song was a hit for Terminator 2: Judgement Day and actually featured Arnold Schwarzeneggger in the video

Answer: You could be mine

Buy a comfy new gaming chair on Amazon HERE

4) “I Wanna Sex You Up” by this early 90s R&B group was linked to New Jack City.

Answer: Color Me Badd

5) “Paper Planes” by MIA was marketed with this stoner film starring James Franco, Seth Rogen and Danny McBride.

Answer: Pineapple Express

6) Despite not appearing in the film this “Creed” song telling you “Let’s Go There” was in commercials for Titan A.E

Answer: Higher

7) This remake of “Lady Marmelade” with Christina Aguilera, Lil Kim, Mya, and Pink was pushed with this musical starring Ewan McGregor and Nicole Kidman.

Answer: Moulin Rouge!

Buy a new Chef’s knife on Amazon HERE

8) R Kelly sang this song for the Michael Jordan and Bugs Bunny animated classic that had us all believing we could fly.

Answer: Space Jam

9) This rap track by the Geto Boys was featured in a montage for “Office Space”

Answer: “Damn It Feels Good To Be A Gangster”

Buy a Universal Travel Adapter on Amazon HERE

10) This Whitney Houston track for the Body Guard had everyone singing this Dolly Parton cover at the top of their lungs.

Answer: “I will always love you”

How did you do? Let me know in the comments!

Friends: If you plan on using this trivia for your own events, please read my story HERE and consider helping me out below. Thank you.






GameFly Video Game Rentals Save You Money

As an Amazon Affiliate I earn from qualifying purchases

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *