Usher Trivia Before The Big Super Bowl Halftime Show

Usher has been making great music for decades, but he’s making another trip to the mountain top when he performs at the Super Bowl LVIII halftime show tonight.

Let’s do some Usher trivia..

1. Usher was born in this NFL city, widely considered the home to “America’s Team”

Answer: Dallas, Texas

2. Usher is widely given credit for the discovery of another major pop star, who started out singing as a teen on songs like “Baby” and later on tracks like “Holy”

Answer: Justin Bieber

3. Usher has a lot of acting experience, including in this sci-fi horror about body snatching aliens that also star Elijah Wood and Josh Hartnett.

Answer: The Faculty

Buy your Taylor Swift and Travis Kelce shirt on Amazon HERE

4. Usher became a meme for his “tiny desk” performance for this broadcasting organization.

Answer: NPR or National Public Radio

5. Usher also had a small role as a DJ in “She’s All That” which also starred Rachel Leigh Cook, Freddie Prinze Jr. and this late great Fast and Furious star

Answer: Paul Walker
Bonus: Can they name the song played he MC’d? Answer: Funk Soul Brother by Fatboy Slim

Buy a Universal Travel Adapter on Amazon HERE

6. Usher shares the “My Way” song title with this legendary voice from the 60s and 70s.

Answer: Frank Sinatra

7. Usher performed with the Style Boyz during the finale of Pop Star with this legendary SNL trio who starred in the film.

Answer: The Lonely Island

8. Usher told us in this early 2000s track that after a break up we just got to let it *this*

Answer: Burn

Buy a new Robot Vacuum for your floors on Amazon HERE

9. Finish this popular Usher lyric “You don’t have to call. It’s okay Girl”…

Answer: “Cause I’m a be alright tonight”

10. Finally, in what city is Usher’s halftime show taking place?

Answer: Las Vegas

And if you’d like to support the blog, you can below. Thank you!

As an Amazon Affiliate, I earn from qualifying purchases


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *