Some Madame Web Trivia ahead of the movie’s release

Madame Web hits theaters this week. And the latest Super Hero Action feature covers a lot of uncovered ground in the traditional Marvel movie landscape.

What a perfect reason for some trivia!

Here we go!

1) Dakota Johnson is actually the daughter of actress Melanie Griffith and this former “Miami Vice” star from the 80s.

Answer: Don Johnson

2) Dakota Johnson also starred in this franchise of sexy book adaptations that found their way to the big screen

Answer: Fifty Shades franchise (Also acceptable would be Fifty Shades of Grey, Fifty Shades Darker, Fifty Shades Freed)

Time for some new Airpods Buy some on Amazon HERE

3) Johnson was also featured in the adorable “Peanut Butter Falcon” where she co starred with this “Even Stevens” “Transformers” and “Disturbia” actor

Answer; Shia LaBeouf

4) Also starring in Madame Web is Sydney Sweeney, who was featured in the first season of this popular HBO drama set at a chain of luxurious resorts

Answer: The White Lotus

5) That is not Sweeney’s only big name HBO casting. She also stars in this drug and sex infused HBO drama with Zendaya

Answer: Euphoria

6) Comedian Mike Epps is listed in the cast. The “Next Friday” star has recently been feuding with this Club Shay Shay and ESPN First Take host.

Answer: Shannon Sharpe (more on that HERE)

7) Isabela Merced also stars in the film. She played this young explorer in this pre pandemic adventure film that also starred Eva Longoria.

Answer: Dora The Explorer

Pick up a new gaming laptop on Amazon HERE

8) While the world is getting ready to meet Madame Web, we’re already well acquainted to Spiderman. Name any of the three actors who played Spiderman and appeared in Spiderman No Way Home.

Answer: Tom Holland, Andrew Garfield, Toby Maguire

9) While promoting the film Dakota Johnson hosted Saturday Night Live with this former N’Sync star as musical guest

Answer: Justin Timberlake

10) Johnson actually briefly appeared in the final season of this beloved show that Jim Halpert, Dwight Schrute, and Creed Bratton

Answer: The Office

Have you seen Madame Web? Let me know in the comments.

And if you’d like to support the blog, you can below. Thank you!

As an Amazon Affiliate, I earn from qualifying purchases


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *