Happy Birthday Carey Mulligan! Let’s do some trivia!

Awww. I love Carey Mulligan. She turns 39 today on May 28th and has done some great work in some fantastic movies.

Let’s do some trivia to honor this still underrated actor.

1) One of Mulligan’s early roles is in Pride and Prejudice, a book to film adaptation of this celebrated author.

Answer: Jane Austen

2) Carey had a role in this bank robbing movie where Johnny Depp plays John Dillinger. The film also featured Christian Bale.

Answer: Public Enemies

3) Mulligan was also in another big cast movie including Brothers a PTSD drama that featured Natalie Portman, Jake Gyllenhaal and this former Spiderman actor.

Answer: Tobey Maguire

Checkout this double decker, expandable lunch bag on Amazon HERE!

4) Carey also had a part in this “Greed is good” sequel that starred Michael Douglas

Answer: Wall Street Money Never Sleeps

5) Mulligan starred opposite this Barbie Actor in “Drive” which also starred Albert Brooks.

Answer: Ryan Gosling

6) Carey’s big mainstream push came starring with Leonardo DiCaprio in this trendy reimagining of this F. Scott Fitzgerald classic that starred Robert Redford in an earlier version.

Answer: The Great Gatsby

7) When fans talk about the Coen Brothers they often overlook this Carey Mulligan movie that also starred Oscar Issac.

Answer: Inside Llewyn Davis

Get a Roku Express for your TV watching efforts on Amazon right HERE!

8) Mulligan recently starred in Maestro with this “A Star Is Born” actor.

Answer: Bradley Cooper

9) A Carey Mulligan favorite is her turn as Cassie in this Emerald Fennell directed feature which earned a slew of award show nominations.

Answer: Promising Young Women

10) Mulligan would reteam with Fennell in this memorable drama that also starred Barry Keoghan and Jacob Elordi.

Answer: Saltburn

How did you do? Let me know in the comments!

Dear readers: If you use this trivia at your event, please read my story HERE and consider helping out below. It would go a long way to helping out the blog. Thanks


Buy Cheap Capstar Flea for Small Dogs Online with Free Shipping in USA

As an Amazon affiliate I earn from qualifying purchases

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *