Happy Birthday Helena Bonham Carter! Let’s do some trivia!

Happy Birthday to one of the best actresses out there today. Helena Bonham Carter, has been giving us memorable characters for decade, and it’s a pleasure to be able to write some trivia in her honor.

Here we go!

1) HBC actually had a stint in this 80s hit action show that featured protagonists Crockett and Tubbs.

Answer: Miami Vice

2) HBC had some early prestigious work too, including “Howard’s End” that featured this “Silence Of The Lambs” Oscar winning actor.

Answer: Anthony Hopkins.

Buy this high tech Shark vacuum to clean up in your home! Pick one up on Amazon right now!

3) You probably haven’t forgotten Helena Bonham Carter’s turn as Marla Singer opposite Tyler Durden in this classic that starred Brad Pitt and Edward Norton.

Answer: Fight Club

4) HBC hasn’t always hit home runs. She was in this Terminator movie that underwhelmed despite the strong cast.

Answer: Terminator: Salvation

5) Of course, we can’t forget the Harry Potter role that seemed to be made just for HBC as this villainous witch

Answer: Bellatrix Lestrange

6) Can you tell me how many Harry Potter films that Helena Bonham Carter appeared in?

Answer: Four. Order of the Phoenix, Half Blood Prince, Deathly Hallows One, and the movie you may have missed, Deathly Hallows part II

Checkout this IQ smart grilling thermometer on Amazon right HERE!!!

7) HBC has had an extensive history working with Johnny Deep, including this take on Willy Wonka.

Answer: Charlie And The Chocolate Factory

8) Depp and HBC would reunite for this musical that a lot of casual movie goers didn’t realize was a musical because of the marketing.

Answer: Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street

Pick up a new gaming laptop on Amazon HERE

9) Helena Bonham Carter had a part in this Oscar Best Picture winner that also nabbed a trophy for Colin Firth.

Answer: The King’s Speech

10) Finally, HBC played Princess Margaret on this Netflix show about the Royals.

Answer: The Crown.

How did you do? Let me know in the comments!

Friends: If you decide to use this trivia for your events, please read my story HERE and consider helping out below. It could go a long way to helping me and the blog. Thank you.






Signup for GameFly to play the newest PS5, Xbox, & Nintendo Switch games!

As an Amazon affiliate I earn from qualifying purchase

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *